Kom jij ons team versterken?

Word onderdeel van een gedreven team. Ontdek hieronder waar wij naar op zoek zijn.

Openstaande vacatures

Content_Manager_Vacature


Copywriter / SEO Content writer

Ons succes begint bij jou. Als toptalent ga jij samen met het snel groeiende marketingteam aan de slag om Max Crowdfund op de kaart te zetten als het beleggingsplatform van Nederland.

Ben jij een creatieve denker en heb je passie voor (online) marketing, copywriting en seo? Wil jij je graag ontwikkelen in een marketingteam waar je de ruimte krijgt? Lees snel meer via de knop hieronder.

Servicedesk_Medewerker_Vacature


Servicedesk Medewerker

Als servicedesk medewerker ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je bent behulpzaam en luistert naar hun vragen en bent in staat deze op een efficiënte manier op te lossen. Met behulp van ons CRM-systeem hou jij een ordelijk overzicht van de recente calls en hou je bij wat er besproken wordt. Daarnaast ben je bereidt om je communicatieve vaardigheden en je kennis over ons platform actief te ontwikkelen onder het motto ‘learning on the job’.

scott-graham-5fNmWej4tAA-unsplash-min


Financieel directeur (Chief Financial Officer) 

De organisatie is op zoek naar een expert in financiën die kan helpen bij de innovatie van de activiteiten van MCF. De CFO moet goed gedocumenteerde, aantoonbare succesvolle leidinggevende ervaring hebben bij openbare of particuliere bedrijven op het gebied van financiën, boekhouding, kapitaalbeheer, bedrijfsinformatie, strategische transacties en belastingen.

Chief Risk Officer


Chief Risk Officer 

De Chief Risk Officer (CRO) heeft de afdelingen Legal, Compliance en Risk Management onder zijn/haar toezicht. De CRO zal een lid van de Raad van Bestuur zijn, maar moet zich richten op de naleving door het bedrijf van het bedrijfsbeleid en alle relevante regelgeving. De CRO moet actief sparren met de CEO over risicobeheer en compliance met een focus op duurzame ontwikkeling van de organisatie op de lange termijn.

working


Sales Support 

Als Sales Support medewerker combineer jij het assisteren van de huidige investeerders met het aan boord brengen van potentiële klanten en het najagen van leads. Krijg jij energie van persoonlijk contact, heb jij een vlotte babbel en wil jij ervaring opdoen in de wereld van investeren en vastgoed? Klik dan op de onderstaande knop.

Werken bij Max Crowdfund

Laat je gegevens achter via dit formulier, dan nemen wij direct contact met je op