Kom jij ons team versterken?

Wordt onderdeel van een gedreven team. Ontdek hieronder waar wij naar op zoek zijn.

Openstaande vacatures

Telemarketeer klantadviseur


Telemarketeer Klantadviseur

Als parttime telemarketeer klantadviseur sta jij direct in contact met onze klanten. Je bent welbespraakt en je kan onze visie met volle overtuiging overbrengen naar eender wie je te woord staat. Daarnaast hou jij een ordelijk overzicht van de recente calls en hou je bij wat er besproken wordt met behulp van ons CRM-systeem.

Meer weten? Zie de volledige functieomschrijving hieronder.

Meer lezen
Junior controller


Junior Controller

Wij zijn op zoek naar een Junior Controller die net als wij groot kan denken en een ongelimiteerde Ambitie heeft. De functie is niet gekaderd, we zijn op zoek naar een kandidaat die in potentie de rol van de (interim) CFO kan overnemen op den duur. Beschik je (nog) niet over alle kennis en ervaring of moet je je studie nog afronden, maar ben je doortastend, een echte doorpakker en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Lees dan verder via de onderstaande knop! 

Meer lezen
online marketing


Junior online marketing

Ons succes begint bij jou. Als toptalent ga jij samen met het snel groeiende marketingteam aan de slag om Max Crowdfund op de kaart te zetten als het beleggingsplatform van Nederland.

Ben jij een creatieve denker en heb je passie voor (online) marketing? Wil jij je graag ontwikkelen in een marketingteam waar je de ruimte krijgt? Dan zoeken wij jou! Lees snel meer via de knop hieronder.

Meer lezen
Servicedesk medewerker


Servicedesk Medewerker

Als servicedesk medewerker ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je bent behulpzaam en luistert naar hun vragen en bent in staat deze op een efficiënte manier op te lossen. Met behulp van ons CRM-systeem hou jij een ordelijk overzicht van de recente calls en hou je bij wat er besproken wordt. Daarnaast ben je bereidt om je communicatieve vaardigheden en je kennis over ons platform actief te ontwikkelen onder het motto ‘learning on the job’.

Meer lezen

Werken bij Max Crowdfund

Laat je gegevens achter via dit formulier, dan nemen wij direct contact met je op