Maak kennis met ons team

Ken jij een veiligere manier van beleggen met zo’n hoog rendement? Wij ook niet.

Directie

Medewerker Max Crowdfund
Felix Berkhout
Raad van advies
Felix begon zijn carrière bij de Alex Beleggersbank. Daarna vervulde Felix de rol van algemeen directeur bij verschillende bedrijven en vaak ook als aandeelhouder. Felix heeft vanuit zijn werk ruime ervaring met de bedrijfsvoering in het algemeen en financiële regelgeving in het bijzonder. In zijn vrije tijd speelt Felix graag hockey en golf. Zijn passie omvat ook duiken, reizen en lezen.
Medewerker Max Crowdfund
Anne Visser
Chief Operations Officer (COO)
Anne heeft carrière gemaakt in logistiek management. Na het afronden van zijn Nederlandse legerdienst bekleedde hij verschillende senior leidinggevende functies, waaronder de laatste 25 jaar als logistiek manager bij de SWA in Alphen aan den Rijn. SWA heeft 500 medewerkers en is marktleider in de productie en distributie van B2B promotiedisplays. Anne is vanaf het begin betrokken bij Max Property Group en leidde in 2015 de aankoop, verbouwing en verhuur van de testcase in Rotterdam.
Medewerker Max Crowdfund
Erwin van Kekem
Chief Technology Officer (CTO)
Erwin heeft meer dan 25 jaar van een lange carrière genoten in de software-ontwikkeling. Hij was een van de oprichters en drijvende kracht achter de ontwikkeling van Collin Crowdfund, momenteel het grootste platform voor leningen in Nederland. Naast dat hij een onafhankelijke projectmanager is, is Erwin nu de drijvende kracht achter de ontwikkeling van ons platform en de integratie ervan met het Ardor Blockchain-as-a-Service Platform.

Het Team

Medewerker Max Crowdfund
Ricardo Cathalina
IT Specialist
Medewerker Max Crowdfund
Julia van der Kooij
Public Relations & Content Manager
Medewerker Max Crowdfund
Jan Angel
Business Development Manager
Medewerker Max Crowdfund
Marc Bakker
Marketing & Social Media Manager
Medewerker Max Crowdfund
Donna de Vries
Sales Medewerker
Medewerker Max Crowdfund
Hilko Czenki
Assistent Manager Sales
Medewerker Max Crowdfund
Timo van Hoorn
Web Developer

Raad van Advies

Stuk voor stuk experts op hun vakgebied en met deze expertise staan ze op dagelijkse basis klaar om Max Crowdfund met raad en daad bij te staan.

Medewerker Max Crowdfund
Wai-Yee Schmidt
Lid van de Raad van Advies
Wai-yee is een advocaat die investeerder is geworden met een gediversifieerde en veelzijdige portefeuille van actieve en passieve investeringen, variërend van vastgoed en aandelen tot directe investeringen in technologiebedrijven en angel-investeringen tot participaties in goed aangehouden, zeer winstgevende fondsen in de VS. Haar vastgoedportefeuille omvat huurwoningen in Duitsland en een aantal andere landen. Wai-yee is een actieve vastgoedinvesteerder sinds 2010. Ze bezat een succesvol bedrijf dat het verbouwen en verkopen van appartementen deed in Frankfurt, Duitsland. Wai-yee is ook eigenaar van een consulting- en coachingbedrijf dat andere bedrijven en leiders helpt om duurzaam en zelfredzaam te worden.
Medewerker Max Crowdfund
Gustavo Rota
Lid van de Raad van Advies
Gustavo runt het Rota familie-kantoor en is een zeer ervaren vastgoedbelegger. Door zijn verleden als handelaar is hij naar veel landen gereisd en heeft hij belangrijke zakenrelaties gemaakt die hij vandaag de dag nog steeds heeft. Gustavo komt oorspronkelijk uit Argentinië en spreekt, Engels, Italiaans, Spaans en Nederlands en zal zijn netwerk en expertise gebruiken om grote beleggers aan te trekken en met ze te communiceren.
Medewerker Max Crowdfund
Gudo Thijssen
Lid van de Raad van Advies
Gudo genoot een lange carrière op de internationale vastgoedmarkt, op het gebied van marketing en verkoop, voordat hij enkele jaren algemeen directeur werd van een Europees vastgoedsoftwarebedrijf. In de afgelopen vijf jaar heeft hij de e-mailmarketingafdeling voor AdPublisher opgericht en kreeg hij de leiding over de grote merkenaccounts in de telecom-, automobiel-, bank-, investerings- en vastgoedsector.

Onze buitenlandse service providers

Lokale experts die ons ter plaatse ondersteunen

Medewerker Max Crowdfund
Kirk Pullar
Managing Director New Zealand
Kirk heeft meer dan tien jaar ervaring in bouw- en vastgoedontwikkeling in Nieuw-Zeeland en Australië. Hij is actief betrokken bij een particulier vastgoedontwikkelingsbedrijf en bekleedt verschillende bestuursmandaten bij bedrijven. Kirk is zeer gemotiveerd, heeft een grote passie voor vastgoed en is verheugd om Max Crowdfund in Nieuw-Zeeland groot te maken.
Medewerker Max Crowdfund
Mark Lloyd
Managing Director UK
Mark heeft zes bedrijven succesvol laten groeien, waarvan er twee op de open markt zijn verkocht. Hij is eigenaar van een vastgoed sourcing bedrijf dat op zoek is naar ondergewaardeerde vastgoeddeals in het hele Verenigd Koninkrijk, evenals Property Mastery Academy, een particuliere organisatie voor training, mentoring en seminars die vastgoedbeleggers in het VK opleidt.
Medewerker Max Crowdfund
Peter Schless
Managing Director Duitsland
Peter heeft naast een groot netwerk in Duitsland veel ervaring. Hij is inmiddels meer dan 23 jaar in de vastgoed- en investeringssector werkzaam en heeft een trackrecord van enkele honderden verkopen behaald.