Maak kennis met ons team

Ken jij een veiligere manier van beleggen met zo’n hoog rendement? Wij ook niet.

Directie

Medewerker Max Crowdfund
Felix Berkhout
Advisory Board member
Felix begon zijn carrière bij de Alex Beleggersbank. Daarna vervulde Felix de rol van algemeen directeur bij verschillende bedrijven en vaak ook als aandeelhouder. Felix heeft vanuit zijn werk ruime ervaring met de bedrijfsvoering in het algemeen en financiële regelgeving in het bijzonder. In zijn vrije tijd speelt Felix graag hockey en golf. Zijn passie omvat ook duiken, reizen en lezen.
Medewerker Max Crowdfund
Anne Visser
Chief Operations Officer (COO)
Anne heeft carrière gemaakt in logistiek management. Na het afronden van zijn Nederlandse legerdienst bekleedde hij verschillende senior leidinggevende functies, waaronder de laatste 25 jaar als logistiek manager bij de SWA in Alphen aan den Rijn. SWA heeft 500 medewerkers en is marktleider in de productie en distributie van B2B promotiedisplays. Anne is vanaf het begin betrokken bij Max Property Group en leidde in 2015 de aankoop, verbouwing en verhuur van de testcase in Rotterdam.
Medewerker Max Crowdfund
Erwin van Kekem
Chief Technology Officer (CTO)
Erwin heeft meer dan 25 jaar van een lange carrière genoten in de software-ontwikkeling. Hij was een van de oprichters en drijvende kracht achter de ontwikkeling van Collin Crowdfund, momenteel het grootste platform voor leningen in Nederland. Naast dat hij een onafhankelijke projectmanager is, is Erwin nu de drijvende kracht achter de ontwikkeling van ons platform en de integratie ervan met het Ardor Blockchain-as-a-Service Platform.

Het Team

Onze harde werkers!

Medewerker Max Crowdfund
Ricardo Cathalina
IT Specialist
Ricardo is een ambitieuze en intelligente probleemoplosser. Hij heeft een achtergrond in IT en is een echte cryptoliefhebber. Als zodanig is hij sinds begin 2017 diep geïnvesteerd in de cryptocurrency-revolutie. Hij gelooft dat gedecentraliseerde financiën, fintech en blockchain in het algemeen de macht hebben om veel markten te ontwrichten en zo de massa te machtigen. De unieke propositie van Max Crowdfund, die twee alternatieve financiële concepten combineert, namelijk blockchain en crowdfunding, motiveerde hem om zich bij het team aan te sluiten. Hij assisteert het team bij het oplossen van IT-vraagstukken en ondersteunt bij de ontwikkeling van Max Crowdfund.
Medewerker Max Crowdfund
Julia van der Kooij
Public Relations & Content Manager
ontwikkelde zich snel tot manager van het stage-team en is verantwoordelijk voor de werving en training van het internationale Know Your Customer (KYC)-team, vertalers en business development managers.SLUITEN1592141076636 Julia van der KooijPublic Relations & Content ManagerJulia is de contentmanager van Max Property Group. Tijdens haar vorige baan kwam ze erachter dat ze het erg leuk vond om content te maken en deze ervaring wilde ze gebruiken om informatie te verspreiden over ‘het eerste crowdfundingplatform voor onroerend goed op basis van blockchain-technologie’. Ze kwam bij het team, omdat ze echt gelooft dat Max Crowdfund veel potentie heeft. Zo breidt ze haar kennis over vastgoed- en crowdfundingplatforms uit. Zij is verantwoordelijk voor alle geschreven inhoud op onze websites, nieuwsbrieven en in artikelen op relevante websites.
Medewerker Max Crowdfund
Jan Angel
Business Development Manager
Jan was al voor lange tijd geïnteresseerd in cryptocurrencies en raakte betrokken bij Max Crowdfund als stagiair. Hij ontwikkelde zich snel tot manager van het stage-team en is verantwoordelijk voor de werving en training van het internationale Know Your Customer (KYC)-team, vertalers en business development managers.
Medewerker Max Crowdfund
Marc Bakker
Marketing & Social Media Manager
Marc is online marketing manager and will be responsible for the online visibility of the Group and our MCF platform. Marc's main reason for joining MPG is the fact that he believes real estate crowdfunding is one of the most innovative ways of creating a passive income, and that the concept has an amazing potential.
Medewerker Max Crowdfund
Fabian Zwaan
Marketing Development Manager
Fabian is een ambitieus en commercieel ingesteld persoon. Met zijn achtergrond in Sales hoopt Fabian zijn content marketing werk vanuit een andere hoek te benaderen. Naast zijn professionele carrière heeft Fabian ook met succes zijn eigen podcast opgericht, waardoor hij vaardigheden heeft ontwikkeld op het gebied van communicatie, sociale reclame en het maken van inhoud. Zijn toegevoegde waarde bij Max Crowdfund is het bedenken en uitvoeren van nieuwe ontwikkelingen zowel op marketing gebied als de 'back end' van ons systeem.
Medewerker Max Crowdfund
Hilko Czenki
Assistent Manager Sales
Hilko is de assistent salesmanager bij de Max Property Group. Met een achtergrond in verschillende soorten sales assisteert hij Jan met alles. Zijn grote interesses in marketing en sales hebben hem naar het bedrijf gebracht. Hij streeft ernaar om substantiële stappen te zetten in de richting van de vooruitgang van het bedrijf. Naast de verkoop assisteert hij waar hij kan. Hij heeft een aantal werkzaamheden verricht voor de financiële logistieke kant van het bedrijf en de creatieve kant van contentproductie. Als hobby maakt hij in zijn vrije tijd kunstprojecten, waarbij hij zich richt op op foto's gebaseerde kunst.
Medewerker Max Crowdfund
Roos van Beek
Stagiair Marketing
Marketing stagiaire Roos heeft net haar bachelor International Studies behaald aan de Universiteit Leiden en werkt momenteel als stagiair binnen het Marketing & Public Relations team van Max Crowdfund. Het internationale aspect van MCF was wat haar aanvankelijk dwong en tegenwoordig maakt ze deel uit van het proces om het bedrijf meer bekendheid te geven in binnen- en buitenland. Bovendien is ze van mening dat Max Crowdfund het perfecte bedrijf is om meer te leren over investeren in vastgoed en crowdfunding, en is ze erg enthousiast om deel uit te maken van een jong en snel groeiend bedrijf.

Raad van Advies

Stuk voor stuk experts op hun vakgebied en met deze expertise staan ze op dagelijkse basis klaar om Max Crowdfund met raad en daad bij te staan.

Medewerker Max Crowdfund
Wai-Yee Schmidt
Lid van de Raad van Advies
Wai-yee is een advocaat die investeerder is geworden met een gediversifieerde en veelzijdige portefeuille van actieve en passieve investeringen, variërend van vastgoed en aandelen tot directe investeringen in technologiebedrijven en angel-investeringen tot participaties in goed aangehouden, zeer winstgevende fondsen in de VS. Haar vastgoedportefeuille omvat huurwoningen in Duitsland en een aantal andere landen. Wai-yee is een actieve vastgoedinvesteerder sinds 2010. Ze bezat een succesvol bedrijf dat het verbouwen en verkopen van appartementen deed in Frankfurt, Duitsland. Wai-yee is ook eigenaar van een consulting- en coachingbedrijf dat andere bedrijven en leiders helpt om duurzaam en zelfredzaam te worden.
Medewerker Max Crowdfund
Gustavo Rota
Lid van de Raad van Advies
Gustavo runt het Rota familie-kantoor en is een zeer ervaren vastgoedbelegger. Door zijn verleden als handelaar is hij naar veel landen gereisd en heeft hij belangrijke zakenrelaties gemaakt die hij vandaag de dag nog steeds heeft. Gustavo komt oorspronkelijk uit Argentinië en spreekt, Engels, Italiaans, Spaans en Nederlands en zal zijn netwerk en expertise gebruiken om grote beleggers aan te trekken en met ze te communiceren.
Medewerker Max Crowdfund
Gudo Thijssen
Lid van de Raad van Advies
Gudo genoot een lange carrière op de internationale vastgoedmarkt, op het gebied van marketing en verkoop, voordat hij enkele jaren algemeen directeur werd van een Europees vastgoedsoftwarebedrijf. In de afgelopen vijf jaar heeft hij de e-mailmarketingafdeling voor AdPublisher opgericht en kreeg hij de leiding over de grote merkenaccounts in de telecom-, automobiel-, bank-, investerings- en vastgoedsector.

Onze buitenlandse service providers

Lokale experts die ons ter plaatse ondersteunen

Medewerker Max Crowdfund
Kirk Pullar
Managing Director New Zealand
Kirk heeft meer dan tien jaar ervaring in bouw- en vastgoedontwikkeling in Nieuw-Zeeland en Australië. Hij is actief betrokken bij een particulier vastgoedontwikkelingsbedrijf en bekleedt verschillende bestuursmandaten bij bedrijven. Kirk is zeer gemotiveerd, heeft een grote passie voor vastgoed en is verheugd om Max Crowdfund in Nieuw-Zeeland groot te maken.
Medewerker Max Crowdfund
Mark Lloyd
Managing Director UK
Mark heeft zes bedrijven succesvol laten groeien, waarvan er twee op de open markt zijn verkocht. Hij is eigenaar van een vastgoed sourcing bedrijf dat op zoek is naar ondergewaardeerde vastgoeddeals in het hele Verenigd Koninkrijk, evenals Property Mastery Academy, een particuliere organisatie voor training, mentoring en seminars die vastgoedbeleggers in het VK opleidt.
Medewerker Max Crowdfund
Peter Schless
Managing Director Duitsland
Peter heeft naast een groot netwerk in Duitsland veel ervaring. Hij is inmiddels meer dan 23 jaar in de vastgoed- en investeringssector werkzaam en heeft een trackrecord van enkele honderden verkopen behaald.