Investeren in vastgoed met weinig geld

Investeren in vastgoed met weinig geld

Veel mensen linken vastgoedinvesteringen aan grote hoeveelheden geld en grote risico's. Tegenwoordig is de vastgoedinvesteringsmarkt echter sterk veranderd en raken steeds meer (jonge) mensen geïnteresseerd in investeren in onroerend goed. Dit kan komen doordat de rente op een spaarrekening bij de bank erg laag (of zelfs nul/negatief) is. Mensen zoeken daarom andere manieren om spaarrente te ontvangen. Max Crowdfund biedt een perfecte oplossing hiervoor: de vastgoed investeringsmogelijkheden, gepubliceerd op ons crowdfundingplatform, bieden een relatief hoge rente en hebben een laag instapniveau zodat het voor iedereen toegankelijk is. 

Hoeveel geld heb je nodig om te kunnen investeren?

Misschien stel je jezelf de vraag: is het de moeite waard om met weinig geld te investeren? Het antwoord is ja! We moeten allemaal ergens beginnen. Wanneer je net begint met investeren of niet veel geld hebt om te investeren, zul je niet veel verdienen. Investeren in vastgoed met een klein bedrag heeft echter voordelen. Wij hebben de top 3 voordelen voor je op een rijtje gezet.

Tips om te beleggen in vastgoed met weinig geld

#1 Winst

Zelfs met kleine investeringen kun je winst maken. Ook al zal deze winst klein zijn, alle beetjes helpen.

#2 Ervaring & kennis

Je krijgt niet alleen de kans om kennis op te doen over investeren en vastgoedprojecten, je leert ook hoe je je inkomsten beheert en verdeelt. Je bent verantwoordelijk voor je eigen financiële toekomst. Met elke investering die je doet, doe je ervaring en kennis op. Door te leren investeren met kleine bedragen, zul je ervaring opdoen om in de toekomst groter te investeren. Start small, learn fast!

#3 Zelfvertrouwen

Succesvol zijn met investeren en je geld zien groeien, geeft je vertrouwen. Het zal bewijzen dat je in staat bent (zelfs met weinig spaargeld) om je eigen vermogen op te bouwen en wie weet, misschien later zelfs financiële onafhankelijkheid te bereiken. Op het Max Crowdfund platform kun je al beginnen met investeren vanaf €100. Mocht je nog niet helemaal bekend zijn met het concept van vastgoed crowdfunding, dan kan je dat hier lezen. 

Investeren met weinig geld bij Max Crowdfund

De vastgoed investeringsmogelijkheden op Max Crowdfund worden door specialisten onderzocht en alle informatie is direct beschikbaar op het platform. Wij raden echter aan om alle beschikbare documenten en informatie te lezen voordat je een investering maakt. Voordat je je eerste investering doet, zul je een investeringstest ondergaan, waarbij we jou informeren over wat voor jou een redelijk bedrag is om te investeren. Zo ben je helemaal voorbereid op je eerste investering. Wil je weten hoe je je eerste investering doet bij Max Crowdfund? Je leest er alles over in dit artikel.

Zo zie je maar dat je prima kunt beleggen in vastgoed met weinig geld. Maak nu een account aan en start ook met het opbouwen van je vastgoedportefeuille. 

MAAK EEN GRATIS ACCOUNT AAN

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Max Crowdfund via onze socials!
                 

Veelgestelde vragen

Er hangt een flink stigma op vastgoedinvesteerders. Er wordt vaak gedacht dat je veel geld nodig hebt om te investeren in vastgoed, maar dit is echter niet zo. Het Max Crowdfund platform maakt het voor iedereen mogelijk om te investeren in vastgoed. Iedereen kan vanaf €100,- investeren in verschillende vastgoedprojecten in verschillende landen.
Omdat men op het Max Crowdfund platform al vanaf €100,- kan investeren, is het inderdaad voor iedereen mogelijk om te investeren in vastgoed.

Maak een gratis account

Mis het laatste nieuws niet en blijf op de hoogte.